Mijn goedkope bidons bedrukken krijgen om te werken

De persoonlijk bidon, bedrukken met de merknaam en naam, betaalbaar en vlug. Een bidons geraken speciaal voor u bedrukt betreffende een opdruk in 1 tot en betreffende 4 kleurcombinaties, en de capaciteit betreffende de opdruk kan zijn iedere keer hoog. Al vanaf 100 stuks hebt u ons bidon / drinkbus betreffende uw eigen merknaam en benaming.

Via de drinktuit die met de mond kan zijn uit te trekken, heb jouw doch één hand nodig om uit de bidon te drinken. Daarmee kan zijn dit een handiger artikel tijdens het sporten vervolgens ons waterfles waarbij dikwijls de dop losgedraaid moet worden.

Wij bestaan fabrikant over goedkope bidons, sportbidons en drinkbekers. Ons poly bidon is een populaire give-away voor outdoor- en sportevenementen, wegens jong en oud en bidons komen altijd van pas. Een meeste verkochte bidons zijn de 500ml bidons, doch ook maken wij ook korte bidons 300ml en omvangrijke bidons 750ml.

Perfect om je bidon totaal te personaliseren. Wensen zijn je merken hoe jouw merknaam staat op een Tacx bidon? Belangstelling dan een digitaal drukvoorbeeld met. Geen wensen: jouw bent nergens aan gebonden én dit ontwerp is voor niets. Vanwege vragen of raadgeving bel tot 0318-743600 of e-mail tot gerard@maxilia.nl.

Goed drinken gedurende het fietsen. Neem ons bidon mee! Een Camelbak Podium Chill 620ml bidon kan zijn ons fraaie bidon met handige eigenschappen en ons inhoud met 620 ml .

Een bejaarde doelgroep gaat ons luxere drinkfles zoals die over dit merk Tacx meer op prijs stellen. En raakt u met de evenement of bedrijf heel wat bezig betreffende de natuur en MVO, dan bestaan duurzame bidons zoals de Bobble (100% natuurlijk afbreekbaar) het volmaakte relatiegeschenk.

Op een hoogte blijven? Schrijf u dan ook in wegens een nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de eerstvolgende aankoop.

Heeft u dan ook vragen of wilt u dan ook advies? Neem rustig contact betreffende het op voor een persoonlijk raadgeving en een offerte op maat.

De SmartShake Slim is de ideale shakebeker teneinde jouw doelen mee te bereiken! Die beker heeft ons inhoud over 500ml en kan zijn beschikbaar in verscheidene kleurcombinaties.

Hoezo dit product? Flexibele, opvouwbare drinkfles tot twee kleuren te bedrukken betreffende sportdop en karabijnhaak. Drukknoopsluiting teneinde de fles opgerold vast te klikken.

Goedkope bidon bedrukken met merknaam. Deze goedkope bidon bedrukt betreffende logo bezit een hoogwaardige capaciteit en is 100% lekvrij. De bidons beschikken over ons inhoud over 500ml.

Kosteloos drukproef onthalen? Geen enkel probleem, wij maken gaarne ons opzet opdat jouw kunt gadeslaan op welke manier ons plastic bidon er uit komt te gadeslaan. Tevens ben jouw van harte welkom in onze drukkerij om te aankomen kijken op welke manier je bidons gedrukt geraken.

Daarnaast beschikken over een relatiegeschenken bidons betreffende originele tekst ons omvangrijk bewaarpercentage. Hiermee profiteert u niet slechts aangaande een omvangrijk doch verder alsnog weleens over ons lang bereik.

Niks kan zijn zo luxueus als jouw logo op ons waterflesje. Zet je click here budget effectief in en laat luxe waterflesjes bedrukken. Alang van 3,33 voor 100 stuks. Ons handige giveaway om te geven en om te oplopen. Vraag onze verkoopspecialisten naar een opties en laat jouw verrassen via onze scherpe prijzen, supersnelle levertijden en uitgebreide collectie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn goedkope bidons bedrukken krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar